Hola, som la Noa Fernández Beltrán i la Sara Lahit Lahhit. Les dues vivim a Catalunya a la província de Barcelona a la capital de Sant Feliu de Llobregat en el barri de Mas Lluhí. Anem a 4t d’ESO a l’Institut Olorda (és un Institut de secundària on també i hi ha batxillerat.)

Hem escollit aquest tema sobre els animals que estan en perill d’extinció,  perquè ens va impactar una notícia on es podien veure com estaven talant arbres(d’oli de palma) i com a conseqüència els micos estaven perdent el seu hàbitat, i sent sinceres, això ens va impactar molt, ja que és una crueltat, a més els animals no ens fan res perjudicial per a la nostra salut o fins i tot per a la nostra vida. 

La Noa ha tractat més el tema aquàtic i la Sara el tema terrestre. Per poder saber més, hem buscat informació a diferents pàgines web (una de les quals s’anomena GREENPEACE, un altre es diu CRAM, i moltes més…).

El Cram és una fundació d’animals marítims i el WWF és una fundació mundial que ajuda en l’àmbit natural. Hem parlat amb ells a través de missatges de correu electrònic i hem rebut informació que ens ha ajudat per saber més sobre el tema i poder elaborar aquesta pàgina web. 

Noa Fernández

Sara Lahit

noasara Uncategorized